Home
Specialisaties
Advies
Behandelingen
Schimmeldiagnostiek
mellinn20
Arkada techniek
Verzorgingsproducten
Verzorgingstips
cadeaubonnen
Aanbiedingen
Nieuw in de praktijk
Openingstijden
Contact
Zo vindt u ons
Gastenboek
Fotoalbum
Contactformulier
Interessante links
Slideshow
Corona maatregelen

Arkada techniek 

De direct corrigerende werking van ingroeiende nagels

 

De nieuwe Arkada nagelregulatietechniek is breed inzetbaar bij allerlei nagelproblemen.

De Arkada techniek is een corrigerende procedure voor ingroeiende nagels. Het wordt met regelmaat toegepast, wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden. Een ingroeiende nagel komt veel voor, zowel bij mannen, vrouwen als kinderen. Helaas is het veelal onbekend dat er diverse behandelmethoden voor deze aandoening zijn. Een drastische ingreep als het verwijderen of deels verwijderen van de nagel is lang niet altijd meer nodig.

Patiënten voelen direct verlichting na één behandeling, wat in de meeste gevallen voldoende is om de problematiek het hoofd te bieden. Gewoonlijk is één behandeling voldoende, echter in sommige situaties is een maandelijkse controle afspraak nodig. Tijdens de controle afspraak is het mogelijk dat een kleine aanpassing wordt uitgevoerd, zodat het optimale resultaat kan worden behaald. Het aantal controles hangt af van het type, de convexiteit (de kromming van de nagel) en mate van groei van de nagel.

Wij behandelen niet bij (Contra-indicaties) neoplasia (kanker) en onychatrophia (atrofie van de nagels). Het is belangrijk dat u de adviezen over het voorkomen van ingroeiende nagels ter harte neemt. Uw inzet draagt bij aan het resultaat.

Adrian Arkada heeft dit mooie instrument, “de teenstabilisator” ontwikkeld, waarmee effectief, snel en 100% veilig de ingroeiende nagel kan worden behandeld. In feite is de tenenstabilisator het extra paar handen voor de specialist. Met behulp van speciale “lepeltjes” wordt de nagelplaat gestabiliseerd en gevormd. Natuurlijk worden alle instrumenten, “lepeltjes” en de teenstabilisator” zelf, gedesinfecteerd na elke behandeling. U mag gerust contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken met Medisch pedicure Monique.

Deze  revolutionaire methode is effectief en vaak bijna pijnloos. Geen beugels of scherpe, ruwe oneffenheden meer. Deze techniek is toe te passen bij veel soorten probleemnagels. Het ziet er natuurlijk uit en is bijna niet te onderscheiden van uw eigen nagel. Dus gewoon een mooie nagel.

De behandeling bestaat uit 3 fases:

  1. Thuis 1 week voorbehandelen met de speciaal ontwikkelde Arkadaserum
  2. De behandeling in de praktijk
  3. De nabehandeling thuis met de Arkadaserum

En de evt. nacontroles.

Deze techniek kan o.a. ingezet worden bij:

  • zwakke nagels
  • ingegroeide nagels
  • tunnelnagels
  • traumanagels
  • stootnagels

Hieronder een impressie van de methode.

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten per nagel.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 Voor de behandeling
 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

  Na de behandeling

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  voor, tijdens en na de behandeling

 
 
 

 

de Arkada cube 
 
 
 
 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  Van krulnagel naar een gewone platte nagel in slechts één behandeling.

 
 
Pedicure Praktijk Monique Grefte
Uw voeten mijn zorg